POGOJI POSLOVANJA

 

SPLOŠNE INFORMACIJE

AIK Audio video inženiring
Igor Kravanja s.p.
Stara pot 12a, 6210 Sežana

Telefonska številka.:  041 650 311
E-mail:  igor@aik-audio.si

DDV ID: SI43670580

Matična št.: 5618189

 

NAROČANJE IN NAČINI NAKUPA

Izdelke v naši ponudbi lahko naročite na naslednje načine:

 

  •  PREKO TELEFONA
    Izdelke lahko naročite preko telefonske številke 041 650 311.

 

  • PREKO ELEKTRONSKE POŠTE
    Povpraševanje za izdelke ali storitve v naši ponudbi lahko pošljete na igor@aik-audio.si. V kolikor želite unikaten izdelek za potrebe vašega projekta, vam bomo pri tem svetovali in pripravili ustrezno ponudbo.

 

  • PREKO SPLETNE STRANI
    Izdelke lahko kupite preko spletne strani aik-audio.si (poglej KATALOG IZDELKOV). Če imate dodatna vprašanja oz. izdelka trenutno ni na zalogi, nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo svetovali in obvestili o dobavnem roku.

 

NAČINI PLAČILA

Za vse nakupe (preko spletne strani, telefona ter preko elektronske pošte) sprejemamo plačilo po predračunu (preko elektronskega bančništva ali splošnega nakazila na račun).

 

CENE IN DDV

Vse cene izdelkov v spletni trgovini aik-audio.si so brez DDV-ja (22%). AIK Audio video inženiring, Igor Kravanja s.p. je davčni zavezanec (ID: SI43670580). Cene na spletnih straneh so dokončne in veljajo samo za nakup (oddano naročilo) preko spletne strani. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

 

PREJEMANJE NAROČIL IN ČAS DOSTAVE

Izdelki na zalogi bodo odposlani takoj ko bo plačilo prikazano na našem transakcijskem računu. Čas proizvodnje lastnih izdelkov se razlikuje glede na zahtevnost izdelave, zato imajo izdelki različne dobavne roke. Izdelki, ki niso na zalogi imajo tako poleg opisa na strani izdelka zapisan tudi predviden dobavni rok. Izdelki tujih blagovnih znamk v našem katalogu, imajo dobavne roke med 3 in 15 dnevi – za točne informacije nam prosim pošljite povpraševanje.

 

POŠTNINA


Izdelki bodo dostavljeni s Pošto Slovenije. 
Poštnina za nakupe v vrednosti nad 150,00 EUR (z DDV-jem) je brezplačna. Za nakupe v vrednosti pod 150,00 EUR je poštnina fiksna, in sicer znaša 5,00 EUR (z DDV-jem).

 

NAKUP VEČJIH KOLIČIN

Če želite kupiti več kosov istega izdelka oziroma več različnih izdelkov, vas prosimo da nas kontaktirate, in pripravili vam bomo posebno ponudbo.

 

GARANCIJSKI ROK

Garancijski rok za vse izdelke je 12 mesecev od dneva nakupa.

 

ODSTOP OD NAKUPA/ VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne v roku 28ih dni od prejema pošiljke. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti najkasneje v 14ih dneh od prejetja blaga, in sicer na e-mail igor@aik-audio.si. Vračila brez predhodnega obvestila in odobritve ne bodo upoštevana. Za izdelke narejene po naročilu vračilo ni mogoče. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Pošiljke, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja ne bodo sprejete. V primeru, da bodo vsi našteti pogoji izpoljneni, vam bomo v 15ih dneh vrnili kupnino na vaš račun ali pa po želji zamenjali artikel. Po preteku 28-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče. Kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla.