Prikaz vseh 3 rezultatov

Apart PR4000R
Apart PR4000R

Apart PR4000R je profesionalni FM RDS radijski sprejemnik. Naprava vsebuje 4 radijske sprejemnike v skupnem ohišju. Naprava ima prednjo ploščo iz brušenega aluminija in je opremljena z profesionalnimi funkcijami. Naprava je enostavna za integracijo v profesionalni avdio sistem, kakor tudi v stereo HiFi in “multi-room” avdio sisteme. RDS informacije so dosegljive preko serijskih vrat RS232. Radijski sprejemnik se lahko upravlja preko RS232 vrat ter IR daljinskega upravljalnika, ki je priložen napravi. Za profesionalno uporabo so priložena odstranljiva 19-colska nosilca za vgradnjo v rack.

Apart PMR4000RMKII
Apart PMR4000RMKII

APart PMR4000RMKII je profesionalni “multi source” glasbeni predvajalnik z internetnim radijem, UPnP in USB medijskim predvajalnikom, kompatiblnim z MP3, WMA, FLAC in WAV avdio datotekami in integriran FM RDS radijski sprejemnik. Naprava je opremljena z analognimi avdio izhodi, optičnim digitalnim izhodom za digitalni medijski predvajalnik, Ethernet povezavo in Wi-Fi 2.4G. Predvajalnik je mogoče upravljati z iPad, iPhone ali iPod Touch. FREE DOWNLOADABLE app!

RCF MS1033
RCF MS1033

MS1033 je kompaktna naprava, ki združuje radijski sprejemnik ter CD/MP3 predvajalnik v skupnem ohišju. Radijski sprejemnik ter CD/MP3 predvajalnik sta popolnoma samostojni enoti in se lahko uporabljata skupaj (izmenično) ali kot samostojna izvora zvoka (trije avdio izhodi z ločeno regulacijo glasnosti). Predvajalnik predvaja MP3 datoteke iz diskov (CD, CD-R, CD-R/W), USB ključa in SD kartice. USB priključek je na prednji in zadnji strani naprave. Uporablja se pri ozvočenju restavracij, trgovin, fitness centrov, …