Prikaz vseh 2 rezultatov

AM 3
AM 3

Naprava AM 3 je namenjena za javno alarmiranje v zgradbah in na prostem preko sistema za ozvočenje. Alarmni signali so skladni s slovensko uredbo o organizaciji in delovanju sistema opazovanja, obveščanja in alarmiranja (Ur.l. RS, št. 45/97, 5/00). Napravo AM 3 se priključi v signalno verigo sistema za splošno ozvočenje ali v neodvisni sistem za alarmiranje. Zvočne signale za alarmiranje lahko vključimo ročno s ključem in tipkami na napravi, v primeru da priključimo alarmno napravo AM 3 na požarno centralo se alarmni zvočni signali vključijo samodejno. Izdelujemo tudi izvedbe alarmnih naprav prilagojene za uporabo na specifičnih območjih Republike Slovenije. Dodatna alarmna signala se uporablja na spodaj navedenih območjih:

  • NEPOSREDNA NEVARNOST NESREČE S KLOROM se uporablja na območjih občin Brežice, Krško, Sevnica, Hrastnik ter Trbovlje.
  • NEPOSREDNA NEVARNOST POPLAVNEGA VALA se uporablja na območjih občin Muta, Vuzenica, Podvleka-Ribnica ter Radlje ob Dravi.
AM 2
AM 2

AM 2 je namenjena za javno alarmiranje v zgradbah in na prostem preko sistema za ozvočenje. Alarmni signali so skladni z zakonodajo v Federaciji Bosne in Hercegovine. Napravo AM 2 se priključi v signalno verigo sistema za splošno ozvočenje ali v neodvisni sistem za alarmiranje. Zvočne signale za alarmiranje lahko vključimo ročno s ključem in tipkami na napravi, v primeru da priključimo alarmno napravo AM 2 na požarno centralo se alarmni zvočni signali vključijo samodejno.