Prikaz vseh 5 rezultatov

MSU 12
MSU 12

Naprava MSU 12 se uporablja pri splošnih ozvočenjih, kjer je na prednostni mikrofonski vhod predojačevalnikov ali ojačevalnikov, namenjenim za obvestila ali objave priključeno več mikrofonskih enot razporejenih po objektu. Srce naprave je vezje z mikrokontrolerjem, ki nadzira delovanje in vključevanje mikrofonskih enot MPU-1 ali Mic PAT-DS. Elektronsko vezje skrbi, da je naenkrat vključena samo ena mikrofonska enota, ostale priključene enote so medtem blokirane. Na mikrofonskih enotah MPU-1 in Mic PAT-DS so rdeča in zelena led dioda za signalizacijo delovanja / zasedenosti mikrofona.

Mikrofonski preklopnik za 12 pozivnih mikrofonov Mic PAT-DS

MSU 6
MSU 6

Naprava MSU 6 se uporablja pri splošnih ozvočenjih, kjer je na prednostni mikrofonski vhod predojačevalnikov ali ojačevalnikov, namenjenim za obvestila ali objave priključeno več mikrofonskih enot razporejenih po objektu. Srce naprave je vezje z mikrokontrolerjem, ki nadzira delovanje in vključevanje mikrofonskih enot MPU-1 ali Mic PAT-DS. Elektronsko vezje skrbi, da je naenkrat vključena samo ena mikrofonska enota, ostale priključene enote so medtem blokirane. Na mikrofonskih enotah MPU-1 in Mic PAT-DS so rdeča in zelena led dioda za signalizacijo delovanja / zasedenosti mikrofona.

Mikrofonski preklopnik za 6 pozivnih mikrofonov Mic PAT-DS

Mic PAT-DS
Mic PAT-DS

Mic PaAT-DS je namizni pozivni mikrofon z vgrajenim dinamičnim mikrofonom na gibljivem vratu. Mikrofon Mic PAT-DS se uporablja v kombinaciji z mikrofonskimi preklopniki MSU 6 in MSU 12 za pozive iz več lokacij na skupni sistem ozvočenja.

Namizni pozivni mikrofon

Mic PAT-D
Mic PAT-D

Mic PAT-D je namizni pozivni mikrofon z vgrajenim dinamičnim mikrofonom na gibljivem vratu. Mikrofon je namenjen za pozive in objave preko sistemov za ozvočenja.

Namizni pozivni mikrofon

PMU 1
PMU 1

PMU1 je namizni pozivni mikrofon z vgrajenim dinamičnim mikrofonom na gibljivem vratu. Namenjen je za pozive in objave preko sistema za ozvočenje. Ohišje mikrofona je sodobne in ergonomske oblike, kar omogoča prijetno in enostavno uporabo.

Namizni pozivni mikrofon