Prikaz 1–12 od 68 rezultatov

Apart OVO5P-W
Apart OVO5P-W

OVO5P-W je set aktivnega in pasivnega zvočnika bele barve s 5,25″ nizkotoncem in 1″ visokotoncem. Na stereo vhod ojačevalnika lahko priključite računalnik, iPod ali MP3 predvajalnik. Set OVO5P-W je ustvarjen za zelo širok krog uporabe, kot so šolski razredi, jedilnice, hotelske sobe in številne druge notranje aplikacije, kjer potrebujemo eleganten in cenovno ugoden zvočnik.

CC-3W
CC-3W

KINO 3-KANALNA, 3-PASOVNA AKTIVNA KRETNICA

CC3W je trikanalna dvopasovna aktivna kretnica za avdio signale. Namenjena je za uporabo v kinodvoranah za frekvenčno ločevanje avdio signalov na levem, centralnem in desnem zvočniku.

SPA 400
SPA 400

SPA 400 je dvokanalni (stereo) močnostni ojačevalnik. Zasnova ojačevalnika je dvojni mono blok, ki ju združuje skupno ohišje in transformator. Hlajenje ojačevalnika je izvedeno s klasičnimi hladilnimi rebri brez ventilatorjev, kar ojačevalnik uvršča med tihe naprave brez vzdrževanja (čiščenja prezračevalnih rež in ventilatorjev), na prednji plošči so vgrajeni Led VU metri za nadzor delovanja. Ojačevalnike serije SPA se uporablja v sistemih za ozvočenja z izredno visokimi zahtevami.

Ojačevalnik odlikuje:

 • Visoka kakovost zvoka
 • Zasnova dveh mono blokov
 • Neutrik priključki (XLR vhodni, Speakon izhodni)
 • Izhodna moč ojačevalnika 2 x 200W / 8ohm ali 2 x 350W / 4ohm
 • Robustna izvedba naprave primerna za dolgotrajno delovanje 24/7
 • Ohišje izdelano po standardu za vgradnjo v 19 inčne omare (rack)
PA 2001
PA 2001

PA 2001 je enokanalni močnostni ojačevalnik za 100 V ozvočenja.

 • Izhodna moč ojačevalnika 200 W / 100 V
 • Robustna izvedba naprave primerna za dolgotrajno delovanje 24/7.
 • Ohišje izdelano po standardu za vgradnjo v 19 inčne omare (rack).
PA 1001
PA 1001

PA 1001 je enokanalni močnostni ojačevalnik za 100 V ozvočenja.

 • Izhodna moč ojačevalnika 100 W / 100 V.
 • Robustna izvedba naprave primerna za dolgotrajno delovanje 24/7.
 • Ohišje izdelano po standardu za vgradnjo v 19 inčne omare (rack).
Apart OVO5T-W
Apart OVO5T-W

OVO5T-W je eleganten dvosistemski zvočnik bele barve s 5,25″ nizkotoncem in 1″ visokotoncem. Zvočnik ima vgrajen 100 V prilagodilni transformator.

Cena je za kos, prodaja se v paru!

DB 1
DB 1

DB-1 je priročna in učinkovita naprava za odpravljanje brnenja v zvoku, ki je običajno posledica ozemljitvene zanke v sistemu za ozvočenje. Z napravo DB-1 se prekine ozemljitvena zanka in s tem trajno odpravimo brnenje v zvoku. Običajno se pri kompleksnejših avdio-video sistemih pojavi brnenje, ko na tak sistem priključimo dodatne naprave, (npr. prenosni računalnik). V takih in podobnih primerih je edini učinkoviti poseg priključitev eliminatorja bruma DB-1 v signalno pot med povezanimi napravami.

Apart PR4000R
Apart PR4000R

Apart PR4000R je profesionalni FM RDS radijski sprejemnik. Naprava vsebuje 4 radijske sprejemnike v skupnem ohišju. Naprava ima prednjo ploščo iz brušenega aluminija in je opremljena z profesionalnimi funkcijami. Naprava je enostavna za integracijo v profesionalni avdio sistem, kakor tudi v stereo HiFi in “multi-room” avdio sisteme. RDS informacije so dosegljive preko serijskih vrat RS232. Radijski sprejemnik se lahko upravlja preko RS232 vrat ter IR daljinskega upravljalnika, ki je priložen napravi. Za profesionalno uporabo so priložena odstranljiva 19-colska nosilca za vgradnjo v rack.

Apart OVO5P-BL
Apart OVO5P-BL

OVO5P-BL je set aktivnega in pasivnega zvočnika črne barve s 5,25″ nizkotoncem in 1″ visokotoncem. Na stereo vhod ojačevalnika lahko priključite računalnik, iPod ali MP3 predvajalnik. Set OVO5P-BL je ustvarjen za zelo širok krog uporabe, kot so šolski razredi, jedilnice, hotelske sobe in številne druge notranje aplikacije, kjer potrebujemo eleganten in cenovno ugoden zvočnik.

SC-2W
SC-2W

SC2W je stereo dvopasovna aktivna kretnica, namenjena je za uporabo v ozvočenjih z ločenimi ojačevalniki za nizkotonske in visokotonske zvočnike. Kretnico lahko uporabimo tudi v sistemih, kjer želimo sistemu za ozvočenje dodati nizkotonec (subwoofer). Frekvenco reza prilagodimo po naročilu, uporabljeni filtri so Linkwitz-Riley 24 dB / oct. Aktivna kretnica ima vgrajen tudi korekcijski filter na 20 / 30 / 40 Hz, kateremu z DIP stikali nastavimo rezanje, povdarjanje ali izklop filtra.

AT VIM-Plana
AT VIM-Plana

Regulatorji so vgrajeni v originalne elemente programa Plana italijanskega proizvajalca Vimar. Regulator zavzema dve mesti v vgradnem okvirju, katerega se privijači v standardne okrogle ali štirioglate razvodnice. Regulatorji glasnosti ali atenuatorji se uporabljajo pri 100 V ozvočenjih za regulacijo glasnosti enega ali več 100 V zvočnikov povezanih v zvočno linijo. Skupna moč zvočnikov / zvočne linije ne sme presegati nazivne moči regulatorja glasnosti..

Izdelava po naročilu

SW 12C
SW 12C

Stikalno relejna enota SW 12C je namenjena za vključevanje 100V zvočnikov ali večje število zvočnikov povezanih v zvočno linijo. Naprava SW 12C ima 12 vhodov in 12 izhodov za 100V zvočne linije. Naprava omogoča prisilni vklop zvočnikov ne glede na to ali so stikala zvočnih linij ter regulatorji glasnosti izključeni. Prisilni vklop se izvaja na več načinov v povezavi z našimi napravami:

 • s predojačevalniki MPA 341, MPA 461, MPA 462 (s pritiskom tipke na mikrofonskem podstavku PMU 1, PMU 6, PMU 12 se v primeru zvočnega obvestila vključijo izbrane zvočne linije, ter premostijo regulatorji glasnosti)
 • z integriranimi ojačevalniki MPX 100, MPX 200, MPX 300
 • z alarmnimi napravami AM 2, AM 3, AM 4
 • z napravo za govorna obvestila DMP 8
 • s stikalom na napravi SW 6C